مشاور پرورش شترمرغ

 

دانه ذرت
 
مزایای تغذیه ای :

 نسبت به اغلب غلات  دارای بالاترین  میزان انرژی است .  

میزان چربی موجود  در ذرت ، دو برابر  گندم و جو بوده ، اما کیفیت  و کمیت  پروتئین آن نسبت به گندم کمتر است.

میزان نشاسته در دانه آن بالا (70-65%) اما میزان پروتئین.  الیاف  و مواد معدنی آن کم است. نشاسته آن در مقایسه  با گندم  و جو در  سیستم گوارشی نشخوار کنندگان  اهسته تر  تجزیه می شود .

گزارش شده  است که نشاسته  ذرت نسبت به فرآیند  تجزیه در شکمبه تا حدودی  مقاوم  است. 

  حدود 30% از نشاسته ان در شکمبه تخمیر نمی گردد.

میزان کلسیم  موجود  در ذرت کم است.  و معمولا  از ذرت  فقط  در جیره های  خوک  و طیور  استفاده شود.  از شکل پولکی شده ذرت (flaked) در خوراک هایی با اندازه ذرات درشت  استفاده می گردد. باید توجه داشت که چون میزان مواد معدنی موجود در ذرات کم است. لذا باید در این مورد از مکمل های معدنی مناسب استفاده نمود .

آموزش پرورش شترمرغ

 

 

 خوش خوراکی :

خوب

 محدودیت های مصرف ( عوامل ضد تغذیه ای ) :

 بر اساس گزارشهای علمی ارئه  شده، اگر از ذرت  در جیره های دام و طیور برای مدت طولانی و در سطوح بالا  استفاده شود ، به  دلیل گزانتوفیل موجود در آن چربی لاشه زرد می شود

 

پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه

مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران

Dr Zamani PHD TMU Iran

akbarzamani.ir

 



برگرفته شده از akbarzamani.ir

جیره نامتعادل در شترمرغ

علوفه در جیره شترمرغ

دانه ذرت در پرورش شترمرغ

  ,شترمرغ ,میزان ,ذرت ,پرورش ,، ,پرورش شترمرغ ,کم است ,akbarzamani ir ,موجود در ,   

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

برندینگ معرفی برترین های روز دنیا سوالات مطالعات اجتماعی،علوم،پیام آسمانی و جواب تمرینات عربی نقد و برسی قطعات موسسه حقوقی کتاب مجموعه سوالات قوانین مالی و محاسباتی Matinhooshmand پارکت های ایشیک ایزوفام 09194260919 فروشگاه لجر نانو | کیف پول دیجیتال شناخت ابزارهای کاربردی